Mijn favorieten

Verkoop

Het verkopen van een woning kan een spannende gebeurtenis zijn waarbij u streeft naar een optimale verkoopprijs tegen de beste voorwaarden! Woonvisie NVM Makelaars biedt u zekerheid, duidelijkheid en vakkundigheid tijdens het gehele verkoopproces. Door onze persoonlijke aandacht, kunnen wij al uw vragen rondom de verkoop beantwoorden en u bijstaan vanaf uw verkoopplannen tot de sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners.

Een huis verkopen is een serieuze zaak. Er komt financieel, administratief en organisatorisch veel bij kijken. Woonvisie NVM Makelaars maakt van dat veel, juist minder. Ze weten precies welke stappen u bij de verkoop van een huis moet nemen. Ze bepalen de waarde van de woning, plannen bezichtigingen, begeleiden bouwkundige keuringen, streven de beste prijs na en organiseren het hele verkoopproces ten aanzien van aktes, nota's en transport.

Woonvisie NVM Makelaars is aangesloten bij de NVM: de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Dit houdt voor u concreet in dat wij goed opgeleide, gecertificeerde makelaars in dienst hebben, die zich dagelijks op de markt begeven. Uw woning komt door ons NVM-lidmaatschap goed zichtbaar op de belangrijkste Nederlandse huizensite: www.funda.nl.

Maak persoonlijk kennis en vraag
hier een vrijblijvende waardebepaling aan. Tot snel!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring