Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Rotterdam 3083

In 't Zuiderpark - Fase I

3083 Rotterdam

Omschrijving

WONEN IN DE STAD MET HET GROOTSTE PARK VAN NEDERLAND IN JOUW TUIN?

Het kan in Zuiderparkhof! Op een prachtige locatie midden in het Zuiderpark in Rotterdam ontstaat de komende jaren een rustige, opzichzelfstaande woonbuurt. Op het terrein van de voormalige tennisclub Z67 worden 84 nieuwbouw koopwoningen in verschillende groottes gerealiseerd. Een unieke kans om te wonen in een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 349.000,- tot € 450.000,- Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 157 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 16-10-2019 Aantal kavels 42 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6
Lees meer

Omschrijving

WONEN IN DE STAD MET HET GROOTSTE PARK VAN NEDERLAND IN JOUW TUIN?

Het kan in Zuiderparkhof! Op een prachtige locatie midden in het Zuiderpark in Rotterdam ontstaat de komende jaren een rustige, opzichzelfstaande woonbuurt. Op het terrein van de voormalige tennisclub Z67 worden 84 nieuwbouw koopwoningen in verschillende groottes gerealiseerd. Een unieke kans om te wonen in een parkachtige omgeving met alle stadse gemakken om de hoek!

Op woensdag 16 oktober a.s. vindt de start verkoop van de eerste fase plaats in LISA Kitchen Bar. Lisa is een nieuwe horecagelegenheid tegenover OV-knooppunt en winkelcentrum Zuidplein, vlabij bij de locatie van de toekomstige woningen! Je bent woensdag 16 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom bij Lisa, gelegen aan het Annie M.G. Schmidtplein 4 in Rotterdam.

Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen met woonoppervlaktes van circa 118 m² tot 157 m². In ieder blok is er een variatie aan woningtypen waaronder Parkwoningen met natuurlijk uitzicht op het Park, 3 – en 4 laagse terraswoningen met een verhoogd terras aan de voorzijde, Poortwoningen met een gescheiden woonkamer en keuken en tot slot Stadsewoningen met tuin en terras. De carrés weergeven ook de twee fases van de verkoop. In de eerste fase komen dus 42 woningen beschikbaar voor de verkoop. Tussen beide carrés wordt een brede groenstrook aangelegd, die er ook voor zorgt dat overtollig regenwater kan worden opgevangen. Je hebt dus geen straat of doorgaande weg voor de deur, maar dicht bij huis een heerlijke speel- en ontmoetingsplek, waar je altijd zicht hebt op je kinderen.

Elke woning beschikt standaard over 6 of 7 kamers, een riante achtertuin en een eigen privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Verder is elke woning voorzien van een riante voortuin welke vanzelfsprekend uitmond in het Zuiderpark. De koopsommen starten vanaf circa €349.000,- v.o.n. tot €450.000,- v.o.n.

Zuiderparkhof heeft alles voor wie in de stad wil wonen met al haar gemakken en toch omringd wil zijn met groen, rust en ruimte. De buurt is centraal gelegen op enkele minuten lopen van OV-knooppunt Zuidplein en op 10 minuten rijden van de snelweg A15. Voorzieningen zoals het Ikazia Ziekenhuis, winkelcentrum Zuidplein, scholen en sportverenigingen zijn op een steenworp afstand. Maar ook voor een uitje naar bijvoorbeeld het zwembad, het theater of een van de horecagelegenheden hoef je niet ver. Zuiderparkhof bied je alles wat je nodig heeft om optimaal woonplezier te beleven!

PLANNING
Ontwikkeling Hart van Zuid: bruisend stadscentrum
Momenteel ondergaat het gebied rond Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy een grote metamorfose. Hier wordt een bruisend nieuw stadscentrum gecreëerd, een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen. De gebiedsontwikkeling Hart van Zuid behelst onder andere uitbereiding van het scholenaanbod, aanleg van het eerste 50 meterbad van Rotterdam, de komst van een bioscoop en het verbeteren van de bereikbaarheid. Een mooi project dat het gebied nog levendiger, leuker en sfeervoller maakt! Achter de schermen zijn de voorbereidingen van de eerste woningen in Zuiderparkhof in volle gang. Naar verwachting start de verkoop in het derde kwartaal van 2019.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 349.000,- - € 450.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 157 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 16-10-2019 Aantal kavels 42 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.