Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Hoogvliet Rotterdam 3192

Parkbuurt

3192 Hoogvliet Rotterdam

Omschrijving

Wonen in een park, met bomen en speelgelegenheid

Parkbuurt bestaat uit 137 koopwoningen verdeeld over 5 hofjes. De voorzijde van de woningen hebben een veranda en zijn direct verbonden met het Oedevlietsepark. De royale achtertuinen liggen besloten en geven veel privacy. In Parkbuurt gaan diverse typen eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen in verkoop. De verkoop vindt naar...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 329.500,- tot € 459.500,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 30-10-2019 Aantal kavels 87 Vrij 59 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen in een park, met bomen en speelgelegenheid

Parkbuurt bestaat uit 137 koopwoningen verdeeld over 5 hofjes. De voorzijde van de woningen hebben een veranda en zijn direct verbonden met het Oedevlietsepark. De royale achtertuinen liggen besloten en geven veel privacy. In Parkbuurt gaan diverse typen eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen in verkoop. De verkoop vindt naar verwachting medio deze zomer plaats.

Veranda
Alle woningen beschikken over een kwalitatieve veranda aan het park. Haal het park naar binnen, door de dubbele deuren lekker open te zetten. De veranda, begroeid met Blauwe Regen, zorgt voor een kleurrijk en beschut plekje in de schaduw.

Modern comfort
Alle woningen bieden het comfort dat je verwacht. Luxe, slim en duurzaam. Met volop ruimte, of je nu kiest voor een woning van 3 of 6 slaapkamers. Iedere woning krijgt vloerverwarming (op iedere verdieping!) en Heijmans SlimWonen maakt je huis niet alleen duurzamer en zuiniger, je bedient je huis voortaan ook via je mobiel.

Het gemak van een eigen parkeerplaats
Iedere woning in Parkbuurt heeft een privé parkeerplek op het mandelig parkeerterrein in de hofjes. Wie meer nodig heeft, kan een extra parkeerplek bijkopen. Zo ben je altijd verzekerd van gereserveerde plekken. Ook aan bezoekers is gedacht; de straten rondom het plan krijgen extra parkeerhavens.

Binnen naar buiten
Parkbuurt is ontworpen zodat het park en de tuin bij je woonkamer betrokken worden. De openslaande deuren aan de voorzijde maken een prachtige verbinding met de veranda en het park. De achtertuinen zijn zongericht en helemaal van jou. In deze tuinen wordt een vrijstaande berging geplaatst.

Duurzaam én de voeten warm
De woningen in Parkbuurt zijn duurzaam, gasloos en helemaal klaar voor de toekomst. De vloerverwarming wordt in alle woningen op alle verdiepingen geplaatst en daarmee zijn er geen radiatoren in de woningen. De verwarming is aangesloten op Stadsverwarming, waardoor je zelf geen onderhoud aan de verwarming hoeft te plegen. Door de toepassing van stadsverwarming, goede isolatie en zonnepanelen zijn de woningen energie neutraal (EPC = 0). Dit betekent dat je een extreem zuinige woning hebt, waardoor je altijd een prettig klimaat hebt in de woning én kosten bespaart op je energie. Meer weten over de duurzaamheid van Parkbuurt? Neem contact op met ons verkoopteam. Vraag ook eens naar de mogelijkheden met betrekking tot een duurzame hypotheek.

In Hoogvliet heb je alles bij de hand
Parkbuurt is de meest recente nieuwbouwontwikkeling in de wijk Meeuwenplaat in Rotterdam-Hoogvliet. In Hoogvliet geniet je van de voordelen van de grote stad en woon je toch heerlijk rustig en gemoedelijk. Alle handige voorzieningen liggen direct in de omgeving, van supermarkten tot sport en scholen (van basis tot voortgezet onderwijs). Metrolijnen C en D brengen je in een directe verbinding naar Rotterdam en Schiedam. Dankzij de centrale ligging en met een goede ontsluiting, ben je via de A15 en A4 zo in Den Haag of Hoek van Holland.

--------------
Wonen in Parkbuurt is uniek om verschillende redenen.

Het park loopt letterlijk tussen de woningen door, zodat de nieuwe bewoners echt het gevoel hebben in een park te wonen.

Bij Parkbuurt fase 2 worden er 59 woningen in verkoop gebracht. Deze woningen zijn verdeeld over hofje 3 en 4. Bovendien heeft Parkbuurt een goede centrale ligging in Hoogvliet.
Er worden 27 Rijwoningen, 15 Eengezinswoningen hoek, 5 Herenhuizen en 12 Twee-onder-één-kap herenhuizen aangeboden.

Interesse in een woning in Parkbuurt?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende start verkoop.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 329.500,- - € 459.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 30-10-2019 Aantal kavels 87 Vrij 59 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.